2D Construct - Bouwbedrijf gespecialiseerd in B2B tegelwerken en vloerwerken
Mooie, elegante en tijdloze vloertegels

vloer- en tegelwerken

Bij 2D Construct zijn we gepassioneerd over het transformeren van ruimtes door middel van hoogwaardige vloer- en tegelwerken. Met jarenlange ervaring in de branche staan we bekend om onze toewijding aan vakmanschap en precisie.

Onze deskundige vakmensen beheersen de kunst van vloer- en tegelinstallatie tot in de puntjes. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse look, een klassieke uitstraling of iets daartussenin, wij hebben de kennis en het talent om aan je wensen te voldoen.

Onze diensten omvatten

Vloerinstallatie: We leggen diverse vloermaterialen met oog voor detail en duurzaamheid. Van hout en laminaat tot natuursteen en keramiek, we zorgen voor een naadloze installatie die de esthetiek van je ruimte versterkt.

Tegelwerken: Onze vaardige tegelzetters creëren prachtige patronen en ontwerpen met een breed scala aan tegels. Van keukens en badkamers tot woonruimtes en buitenoppervlakken, we zorgen voor zowel functionaliteit als schoonheid.
Bij 2D Construct geloven we in open communicatie en samenwerking. We luisteren naar je visie, adviseren over materialen en ontwerpen, en werken samen aan projecten die je verwachtingen overtreffen. We streven naar tijdige oplevering en uitmuntendheid in elk aspect van ons werk.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we je vloer- en tegelwerkproject kunnen realiseren. Samen creëren we ruimtes die verbluffend en functioneel zijn.”

WANDTEGELS

Bij 2D Construct zijn we trots op onze expertise in het creëren van prachtige en functionele wandtegelinstallaties. Met een focus op kwaliteit en aandacht voor detail tillen we de uitstraling van ruimtes naar een hoger niveau.

Onze ervaren teamleden zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wandtegels in diverse stijlen en patronen. Of je nu een moderne uitstraling, een rustieke ambiance of een tijdloos ontwerp zoekt, wij hebben de vaardigheden en creativiteit om aan je verwachtingen te voldoen.

Grijze moderne wandtegels geplaatst door ons.

onze diensten omvatten

Wandtegel Installatie: Van badkamers en keukens tot gangen en accentmuren, we transformeren ruimtes met nauwkeurige en esthetisch aantrekkelijke wandtegelinstallaties.

Patroon en Design: Onze experts zijn bedreven in het creëren van unieke patronen en ontwerpen met wandtegels. We luisteren naar je visie en zorgen ervoor dat elk tegelstuk bijdraagt aan het gewenste eindresultaat.

Advies en Materialen: We bieden advies over de beste tegelmaterialen voor je project, rekening houdend met duurzaamheid, onderhoud en stijl. Onze samenwerking begint met een consult om ervoor te zorgen dat we jouw visie begrijpen.
Bij 2D Construct geloven we dat wandtegels niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een visuele impact moeten hebben. We combineren vakmanschap met artistieke flair om ruimtes te creëren die zowel adembenemend als praktisch zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om je wandtegelproject te bespreken. Samen maken we wanden die jouw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelen.”

Terrastegels op hoogwaardige wijze geplaatst met tegeldragers door ons.

TERRASSEN

Verrijk Je Buitenruimte met Onze Terrastegels Diensten
Bij 2D Construct begrijpen we het belang van een prachtig en functioneel terras als verlengstuk van je leefruimte. Met onze deskundige terrastegelinstallaties tillen we je buitenervaring naar een hoger niveau.
Ons ervaren team is gespecialiseerd in het plaatsen van terrastegels die bestand zijn tegen de elementen en de tand des tijds doorstaan. Of je nu een eigentijds design, een rustieke uitstraling of een strakke look wenst, wij hebben de kennis en vaardigheden om je visie werkelijkheid te maken.

onze diensten omvatten

Terrastegel Installatie: We creëren duurzame en aantrekkelijke terrasoppervlakken die bestand zijn tegen zwaar gebruik, weersinvloeden en slijtage.

Materialen en Advies: We bieden deskundig advies over de beste terrastegelmaterialen, rekening houdend met esthetiek, onderhoud en duurzaamheid. Samen vinden we de ideale tegels voor je project.

Ontwerpopties: Onze experts kunnen je helpen bij het selecteren van patronen, kleuren en lay-outs die passen bij je levensstijl en buitenomgeving.

Bij 2D Construct geloven we dat een terras meer is dan alleen een buitenruimte – het is een plek om te ontspannen, te vermaken en herinneringen te creëren. Met onze toewijding aan vakmanschap en design streven we ernaar om terrassen te realiseren die zowel prachtig als functioneel zijn.
Neem vandaag nog contact met ons op om je terrasproject te bespreken. Samen transformeren we je buitenruimte tot een oase van schoonheid en comfort.”

XXL TEGELS

Creëer Grootsheid met Onze XXL Tegels Diensten

Bij 2D Construct geloven we dat grootse ontwerpen de kracht hebben om ruimtes te transformeren. Met onze gespecialiseerde XXL tegelinstallaties brengen we grootsheid en elegantie in elke omgeving.

Ons ervaren team is bedreven in het installeren van extra grote tegels die een gevoel van openheid en moderniteit toevoegen aan elke ruimte. Of je nu een eigentijdse uitstraling, een minimalistisch ontwerp of een luxueuze ambiance wenst, onze expertise staat tot je dienst.

Stijlvolle XXL-tegels met marmerlook in moderne badkamer.

Onze diensten omvatten

XXL Tegel Installatie: We beheersen de kunst van het plaatsen van extra grote tegels met precisie en vakmanschap. Deze tegels creëren een naadloze uitstraling en minimaliseren voegen, waardoor een gevoel van continuïteit ontstaat.

Advies en Materialen: We bieden advies over de beste XXL tegelmaterialen voor je project, met aandacht voor zowel esthetiek als duurzaamheid. Onze experts helpen je bij het kiezen van de perfecte tegels voor je visie.

Design en Patronen: Of je nu kiest voor een uniforme uitstraling of een gedurfd patroon, we kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste lay-out die je ruimte het beste tot zijn recht laat komen.

Bij 2D Construct geloven we dat grootte geen beperking hoeft te zijn, maar eerder een kans om indrukwekkende statement-stukken te creëren. We streven naar perfectie in elk aspect van onze XXL tegelinstallaties, en onze resultaten spreken voor zich.

Neem vandaag nog contact met ons op om je XXL tegelproject te bespreken. Samen geven we je ruimte de grandeur die het verdient.”

SAMEN BOUWEN

Contacteer ons

Vul het contactformulier in voor al uw vragen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

2D CONSTRUCT BV