2D Construct - Bouwbedrijf gespecialiseerd in B2B tegelwerken en vloerwerken

Spa Bains

Tegelwerken die comfort en moderniteit verenigen.

OVer het project

In ons recente project hebben we het historische badhuis “SPA BAINS” mogen transformeren met tegelwerk als onze specialiteit. In opdracht van Denys hebben we zowel het oude gebouw, waar alles zo authentiek mogelijk is gebleven, als een nieuw gebouw met dezelfde historische elementen betegeld.

We hebben een industriële keuken van 280 m² afgewerkt met holplinten en epoxyvoegen, en in de hotelkamers hebben we motieftegels van 20×20 cm gecombineerd met parket en marmerlook tegels van 45×120 cm. De afwerking met messing profielen en zwevende omkasting voor de badkuipen zorgt voor een samenhangend en luxueus geheel.

In totaal hebben we 1780 m² waterdichtingsmaatregelen, 1180 m² vloertegels en 2100 m² wandtegels geplaatst.

Dit project is nog in volle gang, en elke stap brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Ons team werkt hard om de authentieke sfeer te behouden en te combineren met moderne elementen. We zijn trots op onze vooruitgang en kijken ernaar uit om dit prachtige project tot een succesvol einde te brengen, waarbij we de visie van onze klanten tot leven brengen.

 

Bekijk onze portfoliofoto’s om de harmonie tussen warmte en moderniteit in deze woningen te bewonderen. Bij 2D Construct begrijpen we dat elk project uniek is, en we streven ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen met hoogwaardige tegelwerken

De combinatie van natuurlijke materialen en een eigentijds ontwerp heeft geresulteerd in een tijdloos en luxueus geheel dat de bewoners een exclusieve leefomgeving biedt.

Project Info

Locatie

Spa

Jaar

2024

Oppervlakte

1180 m2 vloertegels
2100 m2 wandtegels
1450 m messing profielen

Previous slide
Next slide

SAMEN BOUWEN

Contacteer ons

Vul het contactformulier in voor al uw vragen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

2D CONSTRUCT BV